Om Nicklas Berg-Magic

Nicklas fulde navn er Nicklas Berg-Magic. Han er født og opvokset i Holbæk på Sjælland 31. august 1991 som 9 årig var han på ferie i Jylland, hvor han var forbi tryllebutikken Pegani i Horsens. Der købte han et trylletrick som vagte interessen for trylleri. Som 12 årig startede Nicklas i fritidsklubben Cirkus Kæphøj i Holbæk, hvor han bl.a. lærte at jongler, køre på et hjulet cykel samt trylleri, som alle børnene optrådte med i cirkusforestillinger.

Da Nicklas blev konfirmeret, brugte han sin blå mandag i tryllebutikken Pegani, hvor der blev købt trylletricks for alle konfirmationspengene. Hvorefter Nicklas begyndte at optræde til private fødselsdage og i børnehaver.

I 2006 var Nicklas med i tv programmet Sådan Cirkus på tv 2, hvor han slog alle andre tryllekunstner ud og endte i finalen i Cirkus Benneweis.

Efter tv udsendelsen kom der rigtig gang i trylleriet, han kom med i bookingbureauet NK Music, som har booket Nicklas ud til over 100 arrangementer om året rundt i hele Danmark.

Allerede som 15 årig købte han sin første bil.

I 2007 flyttede han til Sønderjylland.

Den 1. marts 2013 kom Nicklas ud for en trafikulykke i Nordsjælland hvor han blev påkørt af en anden kassevogn, der totalskade hans bil. Han måtte holde en pause fra trylleriet på ca. 3 måneder, da han lige skulle komme sig efter ulykken og vente på en ny bil.

I dag er det Tanja Kofoed Nyby der har startet sin eget bookingbureau www.bifald.dk der har mangement på Nicklas og booker ham ud til arrangementer i hele Danmark.

Nicklas skiller sig ud fra andre tryllekunstner, da han også er bugtaler. Der er intet arrangement der er for småt eller stort. Nicklas optræder til børnefødselsdage, børnehaver, konfirmationer, firmafester, julefrokoster, privatfester ja alt hvad man kan komme i tanke om. Han laver både børneshows samt voksens shows.