Broløb over Storebælt gav ikke problemer

Posted on Posted in Med på turné

I dag er det en uge siden at der blev afholdt Broløb over Storebælt det var samme dag som jeg havde 2 arrangementer i Køge.

Lillebæltsbroen er ved at blive brandsikret. Da der nu kunne opstå trafik kaos ved begge broer kørte jeg hjemmefra i rigtig god tid. Det gik dog rigtig fint med trafikken over Lillebæltsbroen var der ingen problemer og jeg kom over Storebæltbroen før dele af broen blev lukket pga. det store broløb.

På hjem turen var jeg så heldig at de var færdige med broløbet dog var der stadigvæk en hastigheds begrænsning på 80 km/t men trafikken forløb fint.

I dag Lørdag går turen til Slagelse med Trylleri bugtaling og ballondyr og i morgen er det Holbæk hvor jeg optræder til en fødselsdag.

Tryllekunstner Nicklas Berg-Magic